Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Onorthodox

Onorthodox
€ 22,11 Incl. BTW
Startniveau Meijerink3F
Auteur(s)Deborah Feldman
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Beoordelingen

Onorthodox

Als kind groeit Deborah Feldman op in de gesloten wereld van de Satmargemeenschap in Brooklyn. Ze moet gehoorzamen aan de regels en structuren van deze strengchassidische joden, waarin de rol van de vrouw enkel dienend is. Op haar zeventiende wordt ze uitgehuwelijkt en twee jaar later krijgt ze een zoon, maar dan is haar vrijheidsdrang niet meer te stuiten. Ze wil koste wat het kost een vrij leven leiden. In haar aangrijpende memoires beschrijft Feldman haar jeugd en uiteindelijke vlucht uit de religieuze sekte, waarbij het soms moeilijk voor te stellen is dat deze gebeurtenissen slechts enkele jaren geleden plaatsvonden, en wel midden in New York.


 
Inhoud (1)
BeknoptOnorthodox

Een openhartig autobiografisch verhaal van Deborah Feldman, ze groeide als kind op binnen de chassidische gemeenschap van Williamsburgh in New York.  Op jonge leeftijd werd ze moeder van een zoontje, zoals gebruikelijk is binnen deze gemeenschap. Op haar 23ste stapte ze uit de gemeenschap.  
'Ik heb geen verleden meer om me aan vast te klampen; de laatste drieëntwintig jaar behoren iemand anders toe, iemand die ik niet meer ken. ' 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: